• Uniforma Bar

  • Uniforma Ospatar

  • Uniforma Salon Infrumusetare

  • Uniforma Bucatar

  • Uniforma Sort

  • Uniforma Manager Hotel

  • Uniforma Camerista

Copyright 2018 - UniformeHoreca.ro

Despre noi

 

Croitoria noastra a fost infiintata in anul 2000, este localizata in orasul Fieni, Judetul Dambovita, si este dotata cu masini de cusut de ultima generatie.

Domeniul principal al firmei noastre este productia de uniforme pentru industria hoteliera, restaurante baruri si cafenele, iar la comanda confectionam orice tip de costum sau uniforma personalizata pentru orice tip de activitate.

Va stam la dispozitie cu un personal cu peste 15 de ani experienta in croitorie. Lucram orice material, orice model la calitate foarte inalta si la preturi avantajoase.

Va oferim tot ce aveti nevoie pentru crearea unei imagini de succes, originale, a restaurantului, a hotelului , al evenimentului sau a firmei dumneavoastra. Bazandu-ne pe competenta personalului nostru si a serioazitatii acestuia vom putea oferi servirea prompta si eficienta a dumneavoastra si asigurarea ca toate produsele noastre corespund in totalitate cu alegerea, cu cerintele dumneavoastra.

Experienta in domeniu ne-a ajutat sa creem modele originale, aranjamente pentru ocazii speciale, ce vor face ca acele momente sa fie intr-adevar de neuitat.

Suntem flexibili si adaptabili, putem lucra avand la baza atat modelele noastre cat si modelele dumneavoastra. Putem face orice tip de combinatii pe care clientul le doreste, si deasemenea, putem personaliza uniformele dvs. prin broderie si imprimare personalizata.

GARANTIA CALITATII

Datorita recunoasterii primite din parte dvs., societatea noastra isi extinde continuu gama de produse de cea mai buna calitate pentru industria hoteliera. 

 

Promitem ca, si pe viitor vom mentine standardul ridicat de productie si chiar vom creste calitatea produselor noastre.

Search

f t g m